Інгредієнти: Шпроти в олії
Калорійність на 100 грам (кбжу):
17,4 г.
Білки32,4 г.
Жири0,4 г.
Вуглеводи363
ккалДаний рецепт трохи відрізняється від традиційного, так як замість майонезу ми будемо використовувати вершковий сир: або з зеленню, або звичайний класичний.
Блюдо виходить дуже смачним, тому не дивуйтеся, якщо тарілка швидко спорожніє. Закуска виходить досить калорійною і ситною. Свіжу нотку бутербродів, надають скибочки огірків, які входять
Існує багато варіантів приготування цієї страви. Для основи використовують нарізаний батон або хліб в свіжому вигляді, обсмажений на сковороді або запечений в духовці до рум’
Основою для бутербродів служить батон. Головне, щоб він був повітряним і ніжним. Найкраще вибирати шпроти перевірених виробників, а помідори – пружні і щільні.
Головна відмінність даного рецепта від класичного полягає в тому, що замість соусу з майонезу використовується плавлений сир. Ароматною паста виходить завдяки вмісту кропу і часнику.
Якщо блюдо необхідно приготувати заздалегідь, скибочки хліба або батона краще обсмажити на сковороді або потомити в духовій шафі, щоб утворилася хрустка скоринка і бутерброди не розм’якли.
Для святкового столу бутерброди зі шпротами можна приготувати неабияким способом. Наприклад, сформувати прикраси з самих інгредієнтів. В такому випадку бутерброди будуть виглядати незвично і красиво.
Радимо вам завжди мати в запасі кілька баночок зі шпротами в олії, щоб в будь-який момент поласувати дуже смачними і легкими бутербродами з солоним огірком і чорним хлібом.
Рухаємося далі, не зупиняємося, і знову готуйте соковитий бутербродик з солоненькими огірочками, які ух класно йдуть під стопочку.
Наступний рецепт закусочного бутерброда буде ситним і поживним. Читайте список інгредієнтів і готуйте на здоров’я.
Почніть готування і зробіть відразу ж за один раз відразу три закуски. А як? Дивіться нижче інструкцію.