Гарячі бутерброди зі шпротами в духовці

Основою для бутербродів служить батон. Головне, щоб він був повітряним і ніжним. Найкраще вибирати шпроти перевірених виробників, а помідори – пружні і щільні.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • Займемося приготуванням соусу. У невелику миску викладаємо 2 столові ложки майонезу. Слідом відправляємо заздалегідь очищений і подрібнений зубчик часнику. Перемішуємо соус.
  • Тепер нам знадобиться три невеликих помідора. Спочатку їх потрібно промити і обтерти, а потім нарізати круглими скибочками невеликої товщини. На кожен шматочок батона поміщається 2 скибочки.
  • Нарізаємо батон. Кожну скибочку змащуємо соусом, розподіляємо його ложкою по поверхні. Поверх соусу викладаємо помідори.
  • Відкриваємо банку зі шпротами. Олію потрібно злити, а шпроти викласти поверх томатів. На кожен бутерброд необхідно викласти 3 рибки.
  • Натираємо шматочок сиру на дрібній тертці. Посипаємо бутерброди. Поки будемо викладати заготовки на деко з фольгою, необхідно розігріти духову шафу. Ставимо всередину духовки деко з бутербродами. Томимо їх 15 хвилин при температурі 190 градусів.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь