Бутерброди з шпротами на святковий стіл

Для святкового столу бутерброди зі шпротами можна приготувати неабияким способом. Наприклад, сформувати прикраси з самих інгредієнтів. В такому випадку бутерброди будуть виглядати незвично і красиво.

Інгредієнти
Порції: +15
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Для приготування бутербродів можна використовувати вже заздалегідь нарізаний хліб. Якщо буханець цілий, нарізаємо його скибочками. Потім кожну скибочку потрібно знову розрізати поперек.
  • Щоб з’явилася хрустка скоринка, скибочки необхідно обсмажити. Наливаємо рослинну олію в сковороду і підігріваємо на плиті близько двох хвилин. Потім викладаємо на дно ємності скибочки хліба і обсмажуємо їх з обох сторін близько трьох хвилин.
  • Обидва яйця викладаємо в каструлю і заливаємо водою. Засікаємо від моменту початку закипання рідини 7 хвилин і проварюємо яйця протягом цього часу. Потім окріп потрібно злити і залити яйця холодною водою. Після охолодження знімаємо з яєць шкаралупу і натираємо їх на дрібній тертці.
  • Очищаємо зубчики часнику від лушпиння. Тепер їх потрібно подрібнити – нарізати ножем або видавити через землянку. Додаємо подрібнений часник в терті яйця і перемішуємо інгредієнти. Поливаємо масу майонезом і знову перемішуємо.
  • Промиваємо свіжий огірок. Відрізаємо місце кріплення плодоніжки і формуємо тонкі скибочки за допомогою ножа.
  • Розподіляємо намазку по всій поверхні скибочок хліба. Укладаємо шпроти поверх суміші з соусу і тертих яєць. Огіркові слайси скручуємо і укладаємо поруч зі шпротами або поверх них. Прикрашаємо бутерброди вимитою зеленню.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь