Часниковий бутерброд зі шпротами і яйцем

Часниковий бутерброд зі шпротами і яйцем

Почніть готування і зробіть відразу ж за один раз відразу три закуски. А як? Дивіться нижче інструкцію.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
35 хвДрук
  • В першу чергу обсмажте до золотистої скоринки пластики батона з двох сторін. Потім кожну заготовку змастіть майонезом.
  • На кожну скибочку покладіть по 1-2 шпротини. А після викладайте або тертий сир, або корейську моркву, або ж солоний огірок (гурток) + відварене яйце.

Шикарно чи не так?

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь