Як приготувати бутерброди зі шпротами і плавленим сиром

бутерброди зі шпротами і плавленим сиром

Головна відмінність даного рецепта від класичного полягає в тому, що замість соусу з майонезу використовується плавлений сир. Ароматною паста виходить завдяки вмісту кропу і часнику.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
55 хвДрук
  • Відрізаємо від буханки житнього хліба необхідну кількість скибочок (6 штук). Тепер ставимо сковороду без олії на плиту і після її розігріву обсмажуємо шматочки хліба з кожного боку 4 хвилини. В результаті повинна утворитися хрустка скоринка.
  • Третю частину пучка кропу потрібно спочатку промити і промокнути паперовим рушником. Потім необхідно залишити трохи зелені для прикраси бутербродів. Більшу частину-подрібнити.
  • Перед тим, як подрібнити зубчик часнику, його потрібно позбавити від лушпиння. Нарізаємо часник і викладаємо в блендер. Туди ж висипаємо нарізаний кріп і переміщаємо плавлений сир. Перетираємо інгредієнти до однорідності.
  • Свіжий огірок спочатку вимиваємо проточною водою. Потім нарізаємо його тонкими скибочками.
  • бутерброди зі шпротами і плавленим сиром
    Тепер “збираємо” бутерброди. Змащуємо хліб соусом, зверху укладаємо шпроти і огіркові скибочки. Прикрашаємо кожен бутерброд кропом.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь