Бутерброди з авокадо та яйцем

Авокадо добре поєднується смаком з яйцем і ці інгредієнти виходять смачною та корисною начинкою для бутербродів. Часто такі бутерброди готуються з яйцем-пашотом, але в цьому простому рецепті змішаємо нарізку авокадо з відвареним яйцем і заправимо оливковою олією з майонезом. Цю закуску можна, за бажанням, доповнити зеленню та свіжими овочами, а хліб підходить будь-який.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
10 хвДрук
  • Заздалегідь відварені круто яйця наріжте невеликими кубиками і перекладіть в окремий посуд.
  • Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, витягніть м’якоть, наріжте її такими ж кубиками, як яйця і змішайте з лимонним соком.
  • Нарізку цих інгредієнтів з’єднайте, додайте сіль з| чорним перцем і подрібненим зубком часнику.
  • Додайте оливкову олію з чайною ложкою майонезу та перемішайте.
  • Потім додайте будь-яку дрібно нарізану зелень, ще раз перемішайте, зніміть пробу і відкоригуйте смак.
  • Авокадно-яєчну масу рівномірно і товстим шаром розкладіть поверх скибочок хліба. Приготовлені бутерброди з авокадо та яйцем декоруйте зеленню та сервіруйте до столу відразу, щоб авокадо не потемніло. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь