Дуже смачні бутерброди з авокадо та креветками

бутерброди з авокадо та креветками
Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
50 хвДрук
  • Авокадо обполіскуємо під струменем води, просушують за допомогою паперових рушників, розрізаємо навпіл, виймаємо кісточку і витягаємо м’якоть, залишаючи тільки тонку шкірку.
  • Поливаємо м’якоть соком половини лайма.
  • Виделкою перетираємо масу до консистенції пюре.
  • Цибулю і томат нарізаємо максимально дрібними кубиками і відправляємо в чашу з авокадо – перемішуємо.
  • Далі, додаємо трохи м’якого сиру.
  • Додаємо сіль на свій смак і знову ретельно розмішуємо.
  • Підготуємо креветки. Кожен молюск очищаємо, видаляючи кишкову вену, панцир, голову і хвіст.
  • У сковороді розігріваємо оливкову олію.
  • Пару зубчиків часнику, Придавлюємо “ребром” ножа і обсмажуємо для того, щоб олія наситилася його ароматом.
  • Також в сковороду додаємо чебрець і нагріваємо до тих пір, поки олія не почне шипіти – готувати пару хвилин на помірному вогні, періодично помішуючи, щоб уникнути пригорання.
  • В ароматну олію викладаємо 200 грам очищених креветок і смажимо приблизно 3-5 хвилин до рум’яності.
  • Приправляємо морепродукти ½ чайної ложки солі і перемішуємо.
  • Готові креветки перекладаємо на серветки для того, щоб стекли надлишки олії.
  • Приступаємо до складання бутербродів. Свіжий хліб нарізаємо скибочками середньої товщини.
  • Кожен шматок щедро намазуємо пастою з авокадо.
  • Потім, викладаємо креветки.
  • Прикрашаємо перцем чилі, нарізаним тонкими кільцями, гілочками свіжої зелені і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь