Бутерброди з авокадо і червоною ікрою на святковий стіл

Дуже оригінальний рецепт бутербродів – зі стиглим авокадо, червоною ікрою, лаймом і часником. Таке поєднання інгредієнтів напевно сподобається кожному, хто тільки встигне спробувати. Саме “встигне”, тому як така страва в першу чергу розлітається зі столу.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
50 хвДрук
  • У сковороді з’єднуємо вершкове масло і оливкову олію, нагріваємо і обсмажуємо хліб з двох сторін.
  • Авокадо очищаємо від шкірки, виймаємо кісточку, а м’якоть нарізаємо невеликими довільними шматочками.
  • З половини ароматного лайма видавлюємо сік.
  • Кубики авокадо кладемо в глибоку ємність, скроплюємо соком лайма, оливковою олією і приправляємо сіллю і чорним меленим перцем – добре перемішуємо.
  • Обсмажений хліб натираємо шматочком очищеного часнику.
  • На кожну скибочку хліба викладаємо заправлений авокадо, червону ікру.
  • Готові бутерброди прикрашаємо гілочкою свіжого кропу і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь