Бутерброди з авокадо на сніданок

Бутерброди з авокадо на сніданок виглядають шалено апетитно. Добре збалансований сніданок із таким частуванням стане чудовим початком дня і надовго надасть організму насичення. Смачна страва готується зовсім не складно. Процес реалізації займе трохи більше п’ятнадцяти хвилин.

Інгредієнти
Порції: +3
На порцію
Калорії: 122 ккал
Білки: 5.4 г
Жири: 8.9 г
Вуглеводи: 3.8 г
Кроки
15 хвДрук
  • Збираємо продукти за списком.
  • Сковорідку з олією, розміщуємо на помірному полум’ї і даємо прогрітися. Розбиваємо яйця і готуємо, доки не схопиться білок.
  • Жовток залишаємо за бажанням рідким або накриваємо кришкою і даємо приготуватися. Перекладаємо яйця на тарілку.
  • Промиваємо авокадо і розрізаємо вздовж. Виймаємо кісточку. Звільняємо плід від шкірки. М’якуш нарізаємо дрібним кубиком.
  • Помідор та зелень промиваємо та обсушуємо. Подрібнюємо. Декілька листків базиліка залишаємо для прикраси.
  • Нарізку перекладаємо в ємність та поливаємо лимонним соком.
  • Солимо і перчимо на смак. Розмішуємо.
  • Порізаний хліб підрум’янюємо на сухій сковорідці або тостері.
  • По тосту розподіляємо салат.
  • На кожен шматок кладемо смажене яйце. При необхідності солимо і перчимо. Прикрашаємо листочками базиліка.

Відразу подаємо, доки хліб не розмок.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь