1 год 25 хв6
Голубці з пекінської капусти в сметанному соусі виходять надзвичайно ніжними та шалено апетитними. Для страв використовують як м’ясний, так і змішаний фарш або фарш з птиці для дієтичної.
1 год 50 хв4
Таве-Козі – національна албанська страва і справжня гордість країни. Друга назва страви — Таве Ельбасані, на честь міста Ельбасану, де вона і була придумана.
1 год 20 хв6
Ліниві голубці з капустою, рисом і фаршем – чудова альтернатива класичним голубцям: склад той самий, але готуються швидше і значно простіше. Капусту наріжемо невеликими шматочками і додамо до.
1 год 40 хв3
Дуже популярні ласощі не лише серед туристів, а й місцевого населення. Цей албанський десерт є не тільки неймовірно смачним, а й корисним. Султяш – рисовий пудинг з корицею....
1 год 15 хв8
Голубці з пекінської капусти з фаршем та рисом порадують вас не лише яскравим та апетитним смаком, але й нескладним процесом приготування. З листям пекінської капусти набагато простіше працювати.
1 год 40 хв3
Геміста (Yemista / gemista) – традиційна страва грецької кухні. Геміста є овочами, фаршированими рисом. Найчастіше це солодкий перець та помідори, але також фарширують кабачки, цукіні чи картоплю.
1 год 15 хв4
Галатопіта (Galatopita) – традиційна страва грецької кухні. Галатопіта або, як її ще називають, галопіта (galopita) є пиріг із запеченого заварного крему. 
35 хв4
Азербайджанську довгу мені доводилося куштувати, і не раз. Колега з Баку частенько готувала цей холодний кисломолочний, сповнений ароматної зелені, супчик. Ділилася бабусиними рецептами
1 год 20 хв5
Такі голубці готуються швидше, ніж класичний варіант із загортанням фаршу в листя капусти, але не поступаються їм за смаком і принадним ароматом. Страва виходить не порційною, як у...
1 год 20 хв5
Ревані (Revani) – класичний десерт, який є присутнім у турецькій кухні з часів Османської імперії. Також іноді його називають рабані (Rabani). Існує думка, що назву ревані десерт отримав, коли.
60 хв9
Голубці з пекінської капусти з курячим фаршем готуються, як і класичні, тільки простіше та швидше. У них немає вираженого капустяного аромату і виходять голубці ніжними, що ідеально підходить.
1 год 50 хв6
Юшка з пшоном в домашніх умовах виходить не такою ароматною, як приготована на відкритому вогні, але все ж таки дуже апетитною. Похлебка готується нескладно, з процесом впорається будь-який...
60 хв9
Ліниві голубці без м’яса готуються дійсно нескладно, їх можна потушкувати як окремі котлети або ж у вигляді загальної маси, що зробити ще простіше. Найважча частина приготування лінивих голубців.
5 год 30 хв4
Фейжоада (Feijoada) – традиційна бразильська страва, що корінням йде в колоніальні часи. Згідно з однією з версій, винахід фейжоади – справа рук бразильських рабів, які експериментували із залишками їжі.
1 год 20 хв5
Голубці з пекінської капусти, як ніжнішої, зручнішої в роботі та з особливим смаком, на відміну від білокачанної, можна приготувати в мультиварці будь-якої моделі.
15 хв1
Фарофа – смажена мука маніоки (можна замінити манкою). Цю ситну страву можна знайти в багатьох закладах, де її подають як додаткову або навіть основну.
1 год 15 хв6
Господині дуже люблять рецепти лінивих голубців, тому що час на їхнє приготування значно скорочується, ніж на приготування традиційних голубців. Основним інгредієнтом для будь-яких
60 хв8
Хочу порекомендувати вам ідеальний рецепт лінивих голубців без яєць. Простий рецепт стане улюбленцем серед тих, хто обмежений у часі для приготування їжі. Голубці виходять соковитими та ніжними за.
40 хв5
Юшка з горбуші в домашніх умовах підкорить вас. Страву втілить у життя навіть дилетант. Яскравий насичений суп виходить ситним та мега апетитним. Готується просто –
60 хв8
Ліниві голубці користуються величезним успіхом у домогосподарок. І не просто так, по-перше, це смачно, по-друге, цією стравою можна нагодувати всю сім’ю, по-третє, у мультиварці