Салат з печінкою тріски та рисом

Салат із печінкою тріски та рисом стане прикрасою святкового столу. Крім того, страва відома і своїми корисними властивостями: тріска відома своїм сприятливим впливом на зір та імунітет людини.

Як приготувати салат з печінкою тріски і рисом

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 272 ккал
Білки: 7.4 г
Жири: 18.7 г
Вуглеводи: 19.1 г
Кроки
50 хвДрук
  • Цибулю очищаємо, дрібно ріжемо.
  • Заливаємо цибулю окропом, через 10 хвилин зливаємо воду, промиваємо цибулю в холодну воду.
  • Яйця варимо круто, очищаємо та натираємо на великій тертці.
  • В окрему ємність викладаємо печінку тріски, розминаємо її вилкою.
  • Рис відварюємо до готовності, остуджуємо. До печінки тріски додаємо охололий рис, яйця та цибулю. При необхідності досолюємо.
  • Заправляємо салат майонезом до смаку.

Перекладаємо салат із печінкою тріски та рисом у салатник. Все готово! Частуємо гостей!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь