Голубці з курячим фаршем

Голубці з курячим фаршем виходять неймовірно ніжними та соковитими. Така страва ідеально підійде для ситного та смачного сімейного обіду чи вечері. Приготувати частування зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями з нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 77 ккал
Білки: 1.4 г
Жири: 4.7 г
Вуглеводи: 6.7 г
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Качан капусти загортаємо в целофановий пакет і відправляємо в мікрохвильову піч на 5 хвилин при потужності 800 Вт. Це відмінний швидкий спосіб розм’якшити капустяне листя.
  • Дістаємо качан з мікрохвильової печі і даємо йому злегка охолонути. Акуратно вирізаємо качан.
  • Далі капусту розбираємо на листочки.
  • Очищаємо цибулю і ріжемо її дрібним кубиком.
  • Обсмажуємо цибулю на олії до м’якого стану та утворення рум’янцю.
  • У глибокій мисці з’єднуємо курячий фарш, заздалегідь відварений до напівготовності рис, обсмажену цибулю. Починаємо перемішувати.
  • Додаємо сюди сіль та спеції і ще раз добре все перемішуємо.
  • Кладемо капустяний лист на робочу поверхню і зрізаємо тверду грубу частину.
  • На край капустяного листа кладемо трохи начинки.
  • Згортаємо капустяні листи з начинкою та формуємо акуратні голубці.
  • Викладаємо наші заготовки у каструлю з товстим дном.
  • В окремому посуді вимішуємо томатний сік та сметану.
  • Поливаємо отриманим соусом наші голубці. Доводимо до кипіння і солимо до смаку.
  • Томимо частування на слабкому вогні близько 40 хвилин. Наприкінці додаємо подрібнений кріп.

Голубці з курячим фаршем готові. Частуйтесь!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь