Калорійність на 100 грам (кбжу):
10.3 г.
Білки
1.0 г.
Жири
67.4 г.
Вуглеводи
328
ккал

Що приготувати з манки

Знайома всім з малих років манна каша — не єдине блюдо, яке можливо приготувати з манної крупи. Манка містить вітаміни групи B і досить добре засвоюється. Різноманітні десертні страви, службовці відмінним доповненням вечірнього чаю, підкорять ваше серце. Манники, муси, суфле, сирники, пудинги і запіканки, в яких присутня манка, виходять повітряними і вельми апетитними. Навіть приготування деяких видів котлет (наприклад, овочевих) не може обійтися без такого наповнювача, як манка.

1 год 15 хв4
Галатопіта (Galatopita) – традиційна страва грецької кухні. Галатопіта або, як її ще називають, галопіта (galopita) є пиріг із запеченого заварного крему. 
1 год 20 хв5
Ревані (Revani) – класичний десерт, який є присутнім у турецькій кухні з часів Османської імперії. Також іноді його називають рабані (Rabani). Існує думка, що назву ревані десерт отримав, коли.
5 год 30 хв4
Фейжоада (Feijoada) – традиційна бразильська страва, що корінням йде в колоніальні часи. Згідно з однією з версій, винахід фейжоади – справа рук бразильських рабів, які експериментували із залишками їжі.
15 хв1
Фарофа – смажена мука маніоки (можна замінити манкою). Цю ситну страву можна знайти в багатьох закладах, де її подають як додаткову або навіть основну.
35 хв8
Сирники з манкою, приготовані за цим рецептом, виходять ніжні, пишні та дуже смачні. Вони чудово тримають форму і не розповзаються. Сирники мають ніжну м’яку консистенцію та насичений сирний.
40 хв4
Мус із манки з ягодами – ніжний, як хмарка десерт, що поєднує в собі найяскравіші смаки літа. У рецепті ми будемо використовувати малину та чорну смородину, але на...
2 год 0 хв4
Ягідний мус із заморожених ягід – чудовий десерт для дітей та дорослих. Підійдуть будь-які ягоди, які тільки знайдуться у вас у морозилці. Якщо ви будете використовувати ягоди з...
1 год 20 хв20
Галушки з м’ясом – це «лінивий» аналог усіма улюблених пельменів, які готуються у кілька разів швидше та простіше. Незважаючи на всі плюси, готова страва також володіє чудовими смаковими.
2 год 40 хв6
Рецепт надзвичайно смачного десерту, який ви ще точно не пробували. Шоколадний торт “арабські казки” – фантастичні ласощі з повітряним бісквітом, які здатне підкорити
3 год 15 хв4
Котлети за цим рецептом готуються легко і швидко, і для цієї дієтичної страви краще вибрати молоду капусту: так котлети вийдуть більш ніжними і свіжими. Сметанний соус з часником...
Картопляна ковбаса з салом
1 год 50 хв8
Для зустрічі дорогих гостей необов’язково купувати дорогі ковбаси, щоб зробити красиву нарізку. Є більш бюджетний варіант, здатний приємно здивувати ваших близьких.
40 хв4
Звичайний капустяний суп із секретним інгредієнтом. Привернув мою увагу тим, що знайомий склад у супчика з курки, який я варю вдома, поєднується з манкою. До манки я теж...
Пісні капустяні котлети без яєць
40 хв8
Бюджетний і нескладний у приготуванні рецепт капустяних котлет, які можна приготувати в піст або для тих, хто не їсть м’яса. Томатний соус підкреслює смак капусти. Як і у...
гречаний суп з фрикадельками
1 год 45 хв4
Дуже смачне і поживне блюдо, яке можна подати на перше до обіду. У приготуванні гречаного супу немає особливих труднощів. Фрикадельки для супу можна зробити з будь-якого наявного у...
40 хв4
Такий варіант капустяних котлет підходить для тих, хто стежить за фігурою або не їсть м’яса. Капуста з морквою дають гарне смакове поєднання, а легкий соус з йогурту не...
1 год 15 хв4
Котлети з консервованої сардини – це оригінальна та дуже дешева страва для обіднього меню. Їх можна подати разом із соусами або з легким гарніром із овочів. Рис можна...
капустяні котлети з манкою і яйцем
60 хв6
Простий рецепт котлети з капусти без зайвих інгредієнтів і панірування. Цілісність котлетній формі надає манка. Вона не відчувається в готовій страві, лише дозволяючи додати страві
1 год 10 хв6
Пісні котлети з консерву з рисом – варіант для тих, хто дотримується посту або дотримується правильного харчування. Страва виходить ситною, але без шкідливого тваринного жиру.
30 хв4
Першу половину літа я день у день готувала кабачкові оладки. Що поробиш, дівати кабачки було вже нікуди. А коли запаси почали закінчуватися, перейшла на цибулю. Цибульники з манкою...
2 год 0 хв10
Коли востаннє відпочивали з мамою у Львові, пройшлися по всіх знаменитих закладах. І в кожному з них спробували хоча б шматочок легендарного Львівського сирника. Але найбільше мені сподобався.