Котлети за цим рецептом готуються легко і швидко, і для цієї дієтичної страви краще вибрати молоду капусту: так котлети вийдуть більш ніжними і свіжими. Сметанний соус з часником і зеленню додасть яскравості смаку.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна ½ кг.
- Манна крупа 3 ст. л.
- Куряче яйце 1 шт.
- Сіль за смаком
- Сухарі панірувальні 5 ст. л.
- Кунжут 2 ст. л.
Кроки
- Капусту дрібно шаткуємо, викласти в розігріту сковороду, додати сіль і тушкувати з невеликою кількістю води, попередньо закривши кришкою.
- Потроху додаємо в гарячу капусту манну крупу і швидко перемішуємо, щоб не утворювалися грудочки.
- Після того, як маса злегка охолоне, додаємо яйця і замішуємо фарш.
- Панірувальні сухарі змішуємо з кунжутом, ліпимо котлети і обвалюємо їх в сухій суміші з усіх боків.
- Готуємо на пару 10-15 хвилин або на сухій сковороді, не додаючи олію.
Подаємо дієтичні парові котлети з соусом на основі сметани, зелені і часнику.