Легкі і ніжні котлети з капусти, приготовані на пару

Котлети за цим рецептом готуються легко і швидко, і для цієї дієтичної страви краще вибрати молоду капусту: так котлети вийдуть більш ніжними і свіжими. Сметанний соус з часником і зеленню додасть яскравості смаку.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
3 год 15 хвДрук
  • Капусту дрібно шаткуємо, викласти в розігріту сковороду, додати сіль і тушкувати з невеликою кількістю води, попередньо закривши кришкою.
  • Потроху додаємо в гарячу капусту манну крупу і швидко перемішуємо, щоб не утворювалися грудочки.
  • Після того, як маса злегка охолоне, додаємо яйця і замішуємо фарш.
  • Панірувальні сухарі змішуємо з кунжутом, ліпимо котлети і обвалюємо їх в сухій суміші з усіх боків.
  • Готуємо на пару 10-15 хвилин або на сухій сковороді, не додаючи олію.

Подаємо дієтичні парові котлети з соусом на основі сметани, зелені і часнику.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь