Салат з печінкою тріски та авокадо

Пропоную чудовий рецепт легкого дієтичного салату з печінкою тріски та авокадо, який сподобається всім, хто є прихильником правильного харчування та стежить за своєю фігурою. Салат швидкий у приготуванні та відмінно підходить для вечері.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
15 хвДрук
  • Щоб приготувати салат із печінкою тріски та авокадо, поставте варити куряче яйце у ​​невеликій каструлі. Відкрийте банку з печінкою тріски, злийте рідину.
  • Цибулю порей добре промийте під проточною водою. Просушіть і нашаткуйте тонкими кільцями.
  • Помідор добре помийте, наріжте дрібними кубиками.
  • Плід авокадо помийте, розріжте навпіл, за допомогою гострого ножа витягніть кісточку, а за допомогою столової ложки вийміть м’якоть. Авокадо наріжте таким же способом та розміром, як і помідор.
  • Зварене круто яйце остудіть і очистіть, наріжте за допомогою ножа або спеціального пристрою невеликими шматочками або натріть на великій тертці.
  • Салатне листя добре сполосніть під проточною водою, просушіть і довільними шматочками нарвіть руками.
  • Печінку тріски вийміть із консервної банки та наріжте невеликими кубиками. Усі інгредієнти складіть у загальний салатник, посоліть і поперчіть, потім ретельно перемішайте.
  • Салат подавайте порційно, збризнувши оливковою олією та лимонним соком, і прикрасивши свіжою зеленню.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь