Галушки з м’ясом

Галушки з м’ясом – це «лінивий» аналог усіма улюблених пельменів, які готуються у кілька разів швидше та простіше. Незважаючи на всі плюси, готова страва також володіє чудовими смаковими характеристиками і ніжною текстурою, що тане в роті, перед якою неможливо встояти!

Інгредієнти
Порції: +20
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Почищену картоплю відварюємо до м’якості у підсоленій воді. Зливаємо відвар і додаємо скибочку вершкового масла, розминаємо в пюре.
  • В окремій чаші поєднуємо яйце, борошно та манку.
  • У борошняну суміш викладаємо пюре та замішуємо липке тісто.
  • Напівфабрикат забираємо в холодильник на 20 хвилин.
  • Очищену цибулю (1/2 головки) і часник натираємо на дрібній тертці і змішуємо з фаршем, столовою ложкою сметани, сіллю та чорним перцем.
  • Робочу поверхню присипаємо жменею муки і ділимо тісто на 18-20 рівних сегментів.
  • Розминаємо шматочки в коржики, у центр викладаємо трохи начинки.
  • Піднімаємо краї вгору і скріплюємо.
  • Порціями закидаємо напівфабрикати в киплячу підсолену воду, варимо протягом 6 хвилин після того, як галушки спливуть на поверхню.
  • Паралельно підрум’янюємо нарізану цибулю на олії.
  • Посипаємо галушки смаженою цибулею разом із олією зі сковороди.

Негайно дегустуємо. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь