Роли — це японське традиційне блюдо з спеціально приготованого з оцтом рису в поєднанні з різноманітними інгредієнтами, головним чином морепродуктами (частіше сирими), овочами, а іноді і з тропічними фруктами, наприклад, авокадо. Різновиди ролів і їх подача широко варіюються, але ключовим інгредієнтом у всіх випадках є рис, який також відомий як шарі, або сумеші. Роли готують з коричневим або з білим шарі-рисом. У російській практиці використовуються смажені або варені інгредієнти. Не менш важливий інгредієнт — норі. Це сушені листя водоростей, які використовують для приготування більшості видів ролів. Смаковим доповненням часто стає окремо поданий маринований імбир, соус васабі і соєвий соус. З овочів в ролах використовують дайкон, огірок, спаржу, ямс і кукурудзу. Покроковий рецепт приготування з фотографіями — ідеальний посібник для тих, хто хоче приготувати смачні роли в домашніх умовах.

запечені роли рецепти
45 хв0140
Запечені роли, приготовані за покроковим рецептом з фото в домашніх умовах, — прекрасний варіант для вечірнього вечері. Роблять їх з різними інгредієнтами і соусами.