Ще один варіант дуже елегантної смачної закуски, яка ідеально підійде і до чаю, і до вина. Мінімальна кількість простих продуктів зробило ці брускетти простими в приготуванні і доступними кожному. Хрустка чіабатта, обсмажена на вершковому маслі, солодкість груші і яскравий аромат і смак камамбера нікого не залишать байдужими.
При необхідності італійську чіабатту можна замінити французьким довгим батоном. В якості зелені ви можете вибрати щось на свій смак. Однак ідеально сюди підійдуть мікро-зелень редиски і зелений базилік.
Інгредієнти
- Чіабатта
- Груша
- Зелень
- Масло вершкове
- Сир Камамбер
Кроки
- Чіабатту наріжте шматками. Сковорідку прогрійте на вогні, розтопіть в ній вершкове масло.
- Обсмажте з двох сторін чіабатту до золотистого.
- Камамбер наріжте скибочками, грушу – часточками (не забудьте попередньо помити фрукт).
- Камамбер обсмажте на тій же сковороді буквально по 10 секунд з кожної зі сторін на вогні середньої потужності.
- Підсмажений сир відразу викладайте на брускетти.
- Знову покладіть в сковорідку трохи маслечка.
- Коли воно розтопиться, обсмажте в ньому скибочки груші з кожної зі сторін до легкого золотистого кольору.
- На брускетти покладіть зелень, а потім обсмажені часточки груші.