Брускета з камамбером і грушею

Брускета з камамбером і грушею

Ще один варіант дуже елегантної смачної закуски, яка ідеально підійде і до чаю, і до вина. Мінімальна кількість простих продуктів зробило ці брускетти простими в приготуванні і доступними кожному. Хрустка чіабатта, обсмажена на вершковому маслі, солодкість груші і яскравий аромат і смак камамбера нікого не залишать байдужими.

При необхідності італійську чіабатту можна замінити французьким довгим батоном. В якості зелені ви можете вибрати щось на свій смак. Однак ідеально сюди підійдуть мікро-зелень редиски і зелений базилік.

Інгредієнти
Кроки
20 хвДрук
  • Чіабатту наріжте шматками. Сковорідку прогрійте на вогні, розтопіть в ній вершкове масло.
  • Обсмажте з двох сторін чіабатту до золотистого.
  • Камамбер наріжте скибочками, грушу – часточками (не забудьте попередньо помити фрукт).
  • Камамбер обсмажте на тій же сковороді буквально по 10 секунд з кожної зі сторін на вогні середньої потужності.
  • Підсмажений сир відразу викладайте на брускетти.
  • Знову покладіть в сковорідку трохи маслечка.
  • Коли воно розтопиться, обсмажте в ньому скибочки груші з кожної зі сторін до легкого золотистого кольору.
  • На брускетти покладіть зелень, а потім обсмажені часточки груші.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь