Кисіль з кукурудзяним крохмалем виходить дуже смачним, густим та поживним. Апетитний напій приємно здивує ваших близьких та гостей. Готуйте натуральний продукт у домашніх умовах разом із нашим перевіреним покроковим рецептом. Здійснити кулінарну ідею вийде навіть у новачків!
Інгредієнти
Порції: –+
- Груша 400 гр.
- Крохмаль кукурудзяний 2 ст.л.
- Цукор-пісок за смаком
- Вода 1 л.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти по списку.
- Промиваємо груші, добре очищаємо їх від насіння та шкірки. Нарізаємо невеликими скибочками.
- Викладаємо шматочки фрукта в каструлю, засипаємо цукром.
- Вливаємо сюди воду. Доводимо заготовку до кипіння, потім варимо на помірному вогні 20 хвилин.
- Збиваємо підготовлений напій блендером до однорідності.
- Знову ставимо продукт на вогонь. Вливаємо сюди тонким струменем кукурудзяний крохмаль, розмішаний із 50 мл холодної води. Варимо ще пару хвилин до загусання і вимикаємо плиту.
Ароматний і густий кисіль з кукурудзяним крохмалем готовий. Можна пригощатись!