Вишневий кисіль у домашніх умовах

Вишневий кисіль у домашніх умовах зможуть приготувати навіть новачки у кулінарній справі. Для цього використовуйте наш перевірений покроковий рецепт. Готовий напій вийде дуже густим, яскравим за смаком та неймовірно ароматним. Подавайте до столу просто так або разом зі свіжою випічкою.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
45 хвДрук
  • Заздалегідь промиваємо ягоди та очищаємо їх від кісточок.
  • 600 мл води з’єднуємо з цукром в сотейнику. Ставимо на плиту і готуємо до утворення солодкого сиропу.
  • Ягоди опускаємо в сироп. Готуємо при кипінні близько 5-7 хвилин.
  • У воді, що залишилася, розмішуємо крохмаль.
  • Підготовлений сироп з ягодами добре проціджуємо через дрібне металеве сито.
  • Отриману масу знову ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після вливаємо тонким струменем крохмаль із водою. Варимо, помішуючи, до загусання і знімаємо з вогню.

Яскравий і насичений вишневий кисіль у домашніх умовах готовий. Можна пригощатись!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь