Смачний і соковитий яловичий стейк можна приготувати в духовій шафі. Яскраве частування урізноманітнює домашнє меню і приємно здивує смаком. Подавайте з будь-якими гарнірами до обіду або вечері.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловича вирізка 1 стейк
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
- Рослинна олія 3 ст. л.
Кроки
- Шматок яловичини промиваємо і обтираємо паперовим рушником. Після в продукті робимо кілька невеликих надрізів.
- Далі стейк ретельно натираємо сіллю і спеціями. Їх вибираємо на свій розсуд.
- Перекладаємо підготовлений продукт на сковороду з рослинною олією. Готуємо м’ясо на сильному вогні по одній хвилині на кожну сторону.
- Перекладаємо заготовку в форму для випікання і накриваємо її фольгою. Духовку розігріваємо до 200 градусів. Готуємо 10-20 хвилин. Час залежить від бажаного ступеня прожарювання.
Соковитий яловичий стейк з духовки готовий. Пробуйте!