Рогалики з листкового тіста – це десерт, з приготуванням якого впорається навіть дитина! Також цей рецепт чудово підійде для тих, хто не любить працювати і поратися з тістом, розморожуємо готовий напівфабрикат і приступаємо до приготування вишуканого частування!
Інгредієнти
Порції: –+
- Тісто листкове дріжджове 1 упаковка
- Конфітюр 70 гр.
- Цукрова пудра 30 гр.
- Жовток яєчний 1 шт.
Кроки
- Насамперед витягаємо тісто з морозилки і даємо йому час відтанути.
- Основу розкочуємо в тонкий круглий коржик.
- Розрізаємо на 4 шматочки.
- Наносимо конфітюр.
- Згортаємо заготовки в рогалики змащуємо яйцем і забираємо в духовку: 10-12 хвилин при 220 градусів.
Випічку, що злегка остигнула, прикрашаємо цукровою пудрою і приступаємо до трапези. Смачного!