Навряд чи хтось не знайомий з бефстроганова з яловичого м’яса. Навіть ті, хто раніше не надто часто чули назву страви і рідко вживали його, швидше за все, неодноразово сиділи в гостях і з апетитом наминали цей шедевр кулінарії, а можливо, готували.

Як приготувати бефстроганов

Рецепти бефстроганова досить нескладні: нарізати тоненькими брусочками, обсмажити, а презентація – це, багато в чому, прояв творчої фантазії. Велике значення має вибір спецій і підливи. Готується страва досить швидко, тому якщо вже приготований салат або гарнір, то ідея м’ясного частування – просто знахідка.

Всього за півгодини ви приготуєте апетитне частування з яловичого філе, яке за лічені секунди неповторним ароматом збере сімейство за обіднім за столом, а може бути, стане відмінним доповненням до великого святкового столу. Можна приготувати страву в сметанному, в вершковому соусі, з печерицями та цибулею, на сковорідці або в мультиварці – все залежить від індивідуальних переваг і побажань. Якщо бережете фігуру і контролюєте вагу, то дієтичний бефстроганов в домашніх умовах стане відмінним варіантом. До слова, страва може бути включено навіть в раціон діабетиків, причому абсолютно будь-якого типу.

30 хв40194
Поки експерти сперечаються, хто, коли і де насправді придумав бефстроганов, точно знаємо 2 факти. Перший – прославлена ​​яловичина по-строгановськи