Бефстроганов з курки і з вершками

Бефстроганов з курки і з вершками – це вишукана страва, яка готується за лічені хвилини і підкорює з першої проби. Нарізане філе томиться в кремоподібному вершковому соусі, завдяки чому повністю просочується ароматними спеціями.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
25 хвДрук
  • Готуємо продукти: очищаємо цибулю, промиваємо куряче м’ясо і даємо обсохнути.
  • Нарізку цибулі обсмажуємо на олії до м’якості і рум’яності.
  • До цибулі викладаємо філе, попередньо нарізане тонкими смужками.
  • Періодично помішуючи, смажимо компоненти близько 3-4 хвилин.
  • Всипаємо борошно пшеничне.
  • Активно перемішуємо і через хвилину тонким струмком вливаємо вершки.
  • Інгредієнти присипаємо чорним перцем, сіллю та паприкою.
  • Бефстроганов доводимо до кипіння і витримуємо на мінімальному нагріванні під кришкою до бажаної густини.

Страві даємо настоятися ще 7-10 хвилин і тільки потім переходимо до сервіровки. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь