Свинячі реберця в духовці
Запечене м’ясо дивно ефектне блюдо: ним завжди можна побалувати себе і сім’ю або ситно нагодувати гостей. Зрозуміло, найсмачніше будуть соковиті свинячі реберця, ніжне м’ясо яких приємно тане в роті.
Як приготувати реберця в духовці
Всупереч поширеним стереотипам, приготувати такий шедевр зовсім не складно: його може створити навіть малодосвідчений кухар-новачок! Перед початком готування слід уважно прочитати рецепти реберець в духовці. Такий старт дасть початківцю кулінарові чимало цікавих ідей і цінних практичних порад. Реберця можна готувати, використовуючи безліч самих різних інгредієнтів: свіжі овочі, мед, гірчицю або картоплю.
П’ять набільш часто використовуваних інгредієнтів в рецептах:
- Свинячі реберця;
- Соєвий соус;
- Мед;
- Картопля;
- Цибуля ріпчаста.
Любителі гострої їжі можуть використовувати цибулю, часник, гострий перець і спеціальні пекучі спеції, надаючи своєму творінню пікантність. Взагалі, частування рясно посипають приправами, поливають соусами і пастами, обмазують медом або навіть поливають коньяком. Будь-яка зі складових здатна серйозно вплинути на смакові відтінки продукту, змінюючи їх до невпізнання! Готові підсмажені вироби чудово виглядають на тарілці, змушуючи оточуючих згоряти від нетерпіння покуштувати це диво. Незважаючи на калорійність такої вечері вона неймовірно ситна і смачна!