Дуже соковитий і смачний торт без випічки за 15 хвилин

торт без випічки
Час приготування: 30 хв

Торт без випічки – це чудовий, соковитий і дуже смачний десерт, який можна приготувати всього за 15 хвилин з печива, пряників і навіть з кукурудзяних паличок. Пропонуємо декілька покрокових рецептів з фото солодких страв для повсякденного і святкового столу.

Трюфельний торт за 15 хвилин

Всього за 15 хвилин можна приготувати дуже смачний і соковитий трюфельний торт з печива. Рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть сама недосвідчена господиня, адже готується десерт без випічки.

Інгредієнти:

  • 800 г печива;
  • 250 мл окропу;
  • 200 г цукру;
  • 500 г сухого молока;
  • 60 г какао;
  • 200 г вершкового масла.

Приготування:

  • У миску висипаємо цукор і вливаємо окріп, розмішуємо до розчинення солодких кристалів.
  • Тепер в солодку воду невеликими порціями підсипаємо сухе молоко, добре все перемішуємо, щоб не було грудочок.

  • Потім висипаємо какао, ще раз все розмішуємо.

  • І ще не остиглому кремі розчиняємо м’яке вершкове масло.

  • Будь-яку форму застеляємо плівкою з запасом по краях, трохи крему викладаємо на дно.

  • Тепер робимо шар з темного шоколадного печива.
  • Після шар печива покриваємо кремом, якого можна не шкодувати.

  • Далі кладемо шар світлого печива і знову крем. І в такій послідовності збираємо торт.

  • Накриваємо десерт плівкою і ставимо в прохолодне місце на 8 годин.

  • Як тільки торт добре просочиться, перекладаємо його на блюдо, знімаємо плівку і прикрашаємо тертим шоколадом.

Торт без випічки з пряників зі сметанно-вершковим кремом

Смачний торт без випічки можна приготувати з пряників. Запропонований рецепт десерту також не потребує багато часу – за 15 хвилин можна отримати дуже соковите і смачне ласощі.

Інгредієнти:

  • 500 г пряників;
  • 1 склянка цукрової пудри;
  • 700 мл сметани;
  • 250 мл вершків (33 %);
  • щіпка ваніліну.

Приготування:

  • Для крему беремо густу сметану, збиваємо. Порційно підливаємо жирні вершки і продовжуємо розмішувати до отримання пишною і повітряної маси.
  • Частинами додаємо цукрову пудру і трохи ваніліну для аромату, перемішуємо міксером до однорідної маси.

  • Пряники обов’язково розрізаємо навпіл, інакше вони погано просочаться.
  • На дно будь-якої форми кладемо крем, розрівнюємо, зверху шар пряників. При бажанні можна додати фрукти.

  • Після знову крем. У такій черговості збираємо десерт до тих пір, поки не закінчаться всі інгредієнти.

Прикрашаємо торт тертим шоколадом і відправляємо його в холодильник на 6-7 годин, можна залишити на ніч, так десерт вийде ще більш смачним і ніжним.

Смачний десерт з крекерів

З крекеру теж можна всього за 15 хвилин отримати дуже смачний і соковитий торт без випічки. Для десерту беремо звичайні не солоні крекери «Рибки».

Інгредієнти:

  • 400 г крекерів;
  • 650 г сметани (20 %);
  • 200 г цукрової пудри;
  • 200 г чорної смородини;
  • горіхи для прикраси;
  • цукор для ягід за смаком.

Приготування:

  • Для початку підготуємо чорну смородину. Якщо ягоди заморожені, то їх попередньо розморожуємо, зливаємо сік, що виділився, підсипаємо до них цукор за смаком і перемішуємо.

  • Для крему просто збиваємо сметану з цукровою пудрою. Але довго збивати не варто, головне, щоб пудра повністю розчинилася в кисломолочному продукті.

  • Висипаємо В миску крекери, вливаємо до них сметанний крем і ретельно все перемішуємо.

  • Форму застеляємо харчовою плівкою. На дно кладемо трохи ягід, а зверху крекери з кремом. І так викладаємо шарами, поки не закінчиться вся маса.

  • Накриваємо форму з вмістом плівкою і ставимо в прохолодне місце мінімум на 3 години.

  • Готовий десерт перекладаємо на тарілку, при бажанні поливаємо шоколадною глазур’ю, але можна просто прикрасити торт крекерами і товченими горіхами.

Торт «Вишневе блаженство» з лаваша

За 15 хвилин можна приготувати дуже смачний і соковитий торт «Вишневе блаженство» без випічки. Його особливість у тому, що готується десерт без печива і навіть без пряників. Для виготовлення потрібно лаваш.

Інгредієнти:

  • 400 мл сметани (20-25 %);
  • 150 мл вареного згущеного молока;
  • 2,5 листа лаваша;
  • 300 г вишні;
  • плитка чорного шоколаду.

Приготування:

  • Для початку підготуємо крем. Попередньо треба відважити сметану, щоб з неї вийшла зайва сироватка. Після кисломолочний продукт збиваємо буквально одну хвилину.

  • Потім порційно додаємо варену згущенку. На виході отримуємо в міру солодкий середньої консистенції карамельний крем.

  • З вишні виймаємо кісточки. Якщо ягоди зберігалися в морозилці, то попередньо розморожуємо і відкидаємо на сито, щоб прибрати зайвий сік.

  • Кожен лист лавашу розрізаємо на 4 смужки.

  • На край смужки викладаємо 6-7 вишень і закручуємо в трубочку. І так робимо з усіма заготовками для торта.

  • На дно тарілки викладаємо крем. Потім в ряд кладемо чотири трубочки з лаваша. Зверху рясно змащуємо кремом.

  • Наступний ряд зменшуємо й поверх крему укладаємо вже три трубочки. Зверху і з боків промазуємо кремом.
  • Потім кладемо дві трубочки і зверху змащуємо кремом.

  • І на самий верх – тільки одну трубочку. Вирівнюємо торт залишилися кремом. Також добре промазуємо краю.

Цілу плитку або половину чорного шоколаду рубаємо ножем. Отриманої крихтою обсипаємо торт з усіх боків. Відправляємо готовий десерт в прохолодне місце на кілька годин.

«Курінь» – сирний торт без випічки

Для сімейного або святкового чаювання за 15 хвилин можна приготувати дуже смачний, оригінальний і смачний торт без випічки «Курінь». Такий рецепт особливо сподобається всім шанувальникам сирних десертів.

Інгредієнти:

  • 2 пачки пісочного печива;
  • 350 г жирного сиру;
  • 250 г вершкового масла;
  • 120 г цукру;
  • 5 г ванільного цукру;
  • 30 г какао;
  • 50 г персиків (консервованих).

Приготування:

  • У миску відправляємо 100 г м’якого масла, 50 г цукру і розтираємо інгредієнти до отримання однорідної гладкої маси.

  • У масляну суміш підсипаємо какао, ретельно розмішуємо і ставимо на годину в холодильник.

  • Через дрібне сито сир пропускаємо. Для десерту не підходить зернистий, потрібна саме густа сирна паста.

  • Потім до перетертого сиру додаємо 50 г звичайного і ванільний цукор, кладемо масло, що залишилося і розмішуємо до однорідної гладкої маси. Для любителів дуже солодких десертів кількість цукру можна збільшити.

  • На рівній поверхні розстилаємо два шари фольги або паперу для випічки.
  • Зверху кладемо печиво в три ряди, між рядами робимо проміжки в 5 мм.

  • Після звичайним олівцем відзначаємо кордону отриманого прямокутника. Потім печиво прибираємо, а на це місце наносимо шар шоколадної пасти.

  • Далі повертаємо печиво, також робимо три ряди і на середину викладаємо частину сирної маси.
  • Консервовані персики нарізаємо невеликими шматочками і розкладаємо поверх сирного шару.

  • Тепер фрукти закриваємо ще одним шаром сиру.
  • Після піднімаємо бічні стінки печива і притискаємо один до одного так, щоб вийшов курінь.

  • Торт загортаємо і переносимо в холодильник на 10-12 годин.

Готовий десерт розгортаємо, з усіх боків присипаємо какао. Такий торт необов’язково готувати тільки з персиками, можна взяти банани, ягоди з варення або карамелізовані яблука.

Торт «Пломбір» без випічки

Торт «Пломбір» – дуже смачний і соковитий десерт, який готується без випічки всього за 15 хвилин з доступних інгредієнтів. Таким смачним ласощами можна побалувати близьких і здивувати гостей. Покроковий рецепт – далі.

Інгредієнти для коржів:

  • 250 г пісочного печива;
  • 120 г вершкового масла.

Для суфле:

  • 400 г сиру;
  • 400 мл сметани;
  • 400 мл згущеного молока;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 30 г желатину;
  • 100 мл молока.

Для шоколадного ганаша:

  • 50 мл молока;
  • 50 г вершкового масла;
  • 100 г чорного шоколаду

Для прикраси:

  • 30 г білого шоколаду.

Приготування:

  • Пісочне печиво з допомогою качалки або блендера подрібнюємо в крихту. Вливаємо в неї розтоплене вершкове масло і все ретельно розмішуємо. Якщо маса добре ліпиться, значить масла більше не потрібно, але якщо кришиться, то додаємо ще трохи розтопленого вершкового продукту.

  • Дно рознімної форми застеляємо пергаментом, висипаємо крихту, розподіляємо рівним шаром і утрамбовується.

  • Після затягуємо форму плівкою і прибираємо в холодильник на півгодини.
  • В цей час зробимо суфле. Для цього в миску кладемо сир, ванільний цукор, сметану і згущене молоко. Перебиваємо блендером.

  • У склянці гарячого молока розчиняємо желатин і тонкою цівкою вливаємо його в крем, перемішуємо блендером.

  • Дістаємо форму з коржем з холодильника, вливаємо крем, знову накриваємо плівкою і повертаємо в холодильник до повного застигання суфле.

  • Готуємо ганаш. Для цього в сотейник вливаємо молоко, додаємо масло і доводимо на вогні до гарячого стану.
  • Після в суміш кладемо шматочки темного шоколаду і розмішуємо до повного його розчинення.

  • Для прикраси десерту шматочки білого шоколаду кладемо в пакет ближче до куточка, зав’язуємо і опускаємо пакетик в кухоль з гарячою водою. Чекаємо, поки шоколад повністю розплавиться.

  • Дістаємо торт, поверх суфле виливаємо ганаш, розрівнюємо.

  • У пакетики з розтопленим білим шоколадом відрізаємо куточок, малюємо кола.
  • Тепер беремо шпажку і від центру до краю форми проводимо лінії. Все робимо швидко, так як білий шоколад швидко застигає.

Після накриваємо торт плівкою і прибираємо ще на годину в холодильник, щоб верхні шари десерту теж застигли. Потім дістаємо, акуратно розтискаємо кільце і подаємо ласощі зі смаком пломбіру до столу.

Торт «Виручайка» в мікрохвильовці

Деякі господині навіть не здогадуються, що всього за 15 хвилин можна зробити дуже смачний і соковитий торт з випічкою в мікрохвильовці. Пропонуємо простий рецепт десерту, який обов’язково підкорить своїм смаком.

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 5 ст. л. борошна;
  • 1 ст. л. какао;
  • 6 ст. л. молока;
  • 6 ст. л. цукру;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • ½ Ч. л. соди;
  • ¼ Ч. л. солі.

Для крему:

  • 500 мл сметани;
  • 2-3 ст. л. цукру;
  • 2 банана.

Приготування:

  • У миску вбиваємо яйця, додаємо сіль, збиваємо все звичайним віночком.
  • В яєчну суміш додаємо молоко, цукор і ще раз все добре перемішуємо.

  • Просіваємо борошно з какао, ретельно все перемішуємо.

  • Після в тісто кладемо гашену соду, підливаємо масло і все вимішуємо до однорідності.

  • У будь-який посуд для СВЧ перелити тісто і ставимо в мікрохвильову піч на 5 хвилин, потужність 800 Вт. Після сигналу важливо піч не відкривати, а залишити бісквіт ще на 10 хвилин.

  • Після бісквіт виймаємо з форми, даємо йому охолонути і розрізаємо на дві частини.

  • Для крему збиваємо сметану з невеликою кількістю цукрової пудри.
  • Збираємо торт: змащуємо кремом перший і одразу другий корж.

  • Очищені банани ріжемо кружальцями. Кладемо їх на перший корж.

  • Зверху накриваємо другим коржем змазаній стороною вниз.
  • Змащуємо Кремом верх і боки тортика.

  • Готовий торт присипаємо тертим шоколадом. Його можна відразу подавати до столу, але краще десерту дати час просочитися, так він стане ще ніжніше.

Ось такі дуже смачні і соковиті десерти можна приготувати всього за 15 хвилин. Є ще безліч варіантів солодких страв без випічки, наприклад, можна зробити всім відомий торт «Наполеон» з лаваша, «Мурашник» з шоколадних кульок або «Рафаелло» з вафельних коржів.

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь