Сирний торт зі сметанним кремом

Ніжний і легкий торт в домашніх умовах можна приготувати з сирних коржів і сметанного крему. Порадуйте яскравим десертом своїх близьких або гостей. Подавайте ласощі до чаю!

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
5 год 0 хвДрук
  • Сир викладаємо в глибоку миску і розминаємо виделкою.
  • Додаємо сюди два види цукру і розтираємо вміст.
  • Опускаємо в масу шматочки вершкового масла.
  • Всипаємо просіяну манну крупу.
  • Додаємо гашену окропом соду.
  • Вимішуємо тісто руками до однорідності. Воно повинно вийти м’яким і ніжним.
  • Перекладаємо заготовку в пакет і даємо їй відпочити деякий час.
  • Далі підготовлене тісто ділимо на п’ять рівних кульок.
  • Кожну з них розгортаємо в акуратний тонкий млинець.
  • Обсмажуємо сирні млинці на розпеченій сковороді без масла з обох сторін.
  • Оптимальна товщина готових коржів – 5 мм.
  • Приготуємо крем. Для цього гарненько збиваємо сметану з цукровою пудрою.
  • Починаємо збирати торт. Складаємо коржі один на одного і рясно обмазуємо їх сметанним кремом. Всю заготовку також обмазуємо.
  • Посипаємо частування тертим шоколадом і ставимо в холодильник на кілька годин.

Подаємо до столу ніжний сирний торт зі сметанним кремом. Можна прикрасити мармеладками!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь