Сирно-шоколадний торт в духовці

Яскрава ідея для приготування смачного домашнього десерту – сирно-шоколадний торт. Частування виходить в міру солодким і неймовірно привабливим. Відмінне рішення для домашнього чаювання.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Форму для випікання обмазуємо невеликою кількістю вершкового масла.
  • Займемося шоколадною частиною. У крихту розтираємо борошно, вершкове масло, какао і цукор.
  • Для іншої частини збиваємо сир, сметану, яйця, борошно і обидва види цукру. Маса повинна вийти однорідною.
  • Більшу частину шоколадного тіста щільним шаром викладаємо у форму для випікання.
  • На нього вливаємо сирну масу.
  • Зверху посипаємо шоколадною крихтою.
  • Випікаємо 50-60 хвилин при температурі 180 градусів, після торт охолоджуємо і ставимо в холодильник до повного охолодження.

Готовий шоколадно-сирний торт ділимо на порції і подаємо до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь