Торт Молочна дівчинка з сирним кремом

Торт Молочна дівчинка з сирним кремом

Улюблений багатьма торт Молочна дівчинка нескладно приготувати в домашніх умовах. Спробуйте простий рецепт з додаванням найніжнішого сирного крему. Порадуйте себе і гостей яскравим десертом.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
3 год 20 хвДрук
  • У глибоку миску розбиваємо курячі яйця і збиваємо їх з дрібкою солі.
  • Вливаємо сюди згущене молоко, просіваємо борошно з розпушувачем і продовжуємо збивати до однорідності.
  • Тісто має нагадувати густу сметану. За допомогою ложки вливаємо на пекарську папір трохи готової маси.
  • Бажано взяти папір з круглими відмітками. Також можна самостійно промальовувати кола.
  • Розмазуємо тісто в формі акуратного кола. Робимо таким чином кілька коржів.
  • Випікаємо їх по 5 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
  • Поки заготівля гаряча, знімаємо з неї папір.
  • Після охолодження продукту зробити це буде проблематично.
  • Викладаємо готові коржі на решітку або поверхню з харчовою плівкою.
  • Після охолодження коржів підрізаємо їх краї. Продукт повинен отримати ідеальну круглу форму.
  • Займемося кремом. У глибоку миску викладаємо сир і йогурт.
  • Доповнюємо продукти цукровою пудрою і ванільним цукром. Збиваємо до однорідності.
  • Починаємо формувати торт.
  • Складаємо шари один на одного і обмазуємо їх сирним кремом.
  • Ретельно обмазуємо торт з боків.
  • Вирівнюємо верхній шар за допомогою ножа.
  • Прикрашаємо заготовку на свій смак. Можна посипати верхівку тертим білим шоколадом.
  • Зверху укладаємо свіжі ягоди. Ставимо торт “Молочна дівчинка” в холодильник і даємо йому просочитися.

Готово, можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь