Полуничний торт з кремом-чіз

Полуничний торт з кремом-чіз-десерт смачний і затребуваний. У цьому рецепті готуємо крем на сирі з цукровою пудрою, що зменшує солодку нудотність торта, а густа текстура дозволяє акуратно вирівняти верх і боки десерту. Тісто для торта замішуємо, як для бісквіта. Для прошарку беремо свіжу полуницю, яка в тандемі з кремом-чіз буде літнім варіантом десерту.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
3 год 20 хвДрук
  • Спочатку потрібно замісити бісквітне тісто для коржів. Охолоджені яйця акуратно розділити на білки і жовтки. Збити їх віночком до пишності, додати по три ложки цукру і перемішати.
  • Потім ці збиті інгредієнти перекласти в посуд для замісу тіста і перемішати. Борошно просіяти через сито, змішати з розпушувачем і порційно пересипати до рідких інгредієнтів. Лопаткою швидко, щоб білки не осіли, замісити тісто до однорідного стану.
  • Форму для випічки застелити папером і змастити її невеликою кількістю вершкового масла. У форму перелити замішане тісто, лопаткою вирівняти поверхню і випікати бісквіт в духовці при 160 градусах протягом 30-35 хвилин.
  • Поки бісквіт випікається, приготувати крем-чіз. В окремий посуд покласти розм’якшене при кімнатній температурі вершкове масло і добре розтерти його з 4 ложками цукрової пудри.
  • До розтертого масла перекласти м’який сир, насипати ванілін і міксером збити в однорідну масу. Крем до початку складання торта поставити в холодильник.
  • Свіжу полуницю промити холодною водою, серветкою прибрати зайву вологу і потім виделкою ягоди трохи розім’яти.
  • Спечений бісквіт витягти з форми, остудити і довгим ножем або ниткою розрізати на 2 коржа.
  • На блюдо сервіровки покласти один корж, на нього викласти полуницю і вилити полуничний сік.
  • На полуницю нанести щільний шар крему-чіз
  • Потім укласти другий корж і змастити його кремом. Боки торта лопаткою так само добре намазати кремом, що залишився. Торт на 2 години поставити в холодильник.
  • Перед подачею до столу охолоджений полуничний торт з кремом-чіз декорувати на свій смак шматочками полуниці або інших ягід.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь