Торт “Молочна дівчинка” з полуницею

Торт з красивим ім’ям “Молочна дівчинка” останнім часом став досить популярним серед інших тортів, і це ім’я пов’язане з німецьким виробником згущеного молока. Коржі для нього випікаються на основі згущеного молока, вершкового масла і борошна з розпушувачем. Вони добре поєднуються з будь-яким кремом, а в цьому рецепті готуємо з вершково-сирним кремом і начинкою зі свіжої полуниці. Такий десерт відрізняє легкість, ніжність і дивовижний смак, але йому потрібно мінімум 8 годин для просочення.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • У посуд для замісу тіста перекладаємо з банки згущене молоко, насипаємо до нього ванільний цукор і розбиваємо яйця. Міксером ці інгредієнти збиваємо до однорідності.
  • Розтоплюємо вершкове масло і трохи охолоджуємо. Борошно просіваємо через сито і змішуємо з розпушувачем. Потім масло і борошняну суміш додаємо до збитої маси.
  • Ложкою замішуємо тісто. Текстура його не повинна бути занадто густою.
  • Розігріваємо духовку до 180° і приступаємо до випічки коржів. Деко застилає пергаментом і змащуємо невеликою кількістю масла. Наливаємо на пергамент по 2 ст.ложки тіста і розподіляємо його рівним тонким шаром. Випікаємо кожен корж 5-7 хвилин і до легкого рум’яного кольору. Таким чином, випікаємо все коржі з замішаного тіста. Спечені коржі обов’язково охолоджуємо.
  • Для начинки-полуницю змішуємо з крохмалем і цукром. На невеликому вогні варимо її 5-7 хвилин і подрібнюємо в пюре занурювальним блендером. Для крему в чистій сухому посуді збиваємо в однорідну масу жирні вершки з сирним сиром і цукровою пудрою.
  • Охолоджені коржі за допомогою тарілки рівно обрізаємо і по черзі укладаємо на блюдо сервіровки.
  • На кожен корж наносимо рівний шар вершково-сирного крему і поверх його кладемо полуничну начинку.
  • Зібраний торт з усіх боків акуратно обмазуємо кремом і ставимо його на півгодини в холодильник, щоб крем застиг.
  • Обрізки коржів подрібнюємо в дрібну крихту і через півгодини обсипаємо нею весь торт. Потім торт повторно і не менше ніж на 8 годин ставимо в холодильник, щоб коржі просочилися кремом.

Готовий торт “Молочна дівчинка” з полуницею подаємо до чаю. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь