Інгредієнти: Чорниця
Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.1 г.
Білки0.4 г.
Жири7.6 г.
Вуглеводи44
ккалПриготоване за таким рецептом ягідне варення-справжній вітамінний коктейль. Воно не тільки надзвичайно смачне, але ще і містить безліч корисних речовин. Готувати чорнично-суничне варення
Ватрушку з сиром можна доповнювати свіжими ягодами чорниці: здоба стає не тільки ще смачніше, але і значно корисніше. Щоб начинка була більш ніжною і соковитою, слід вибирати більш...
Кисіль з чорниці – це дуже яскраві за смаком і надзвичайно ароматні ласощі. Ягідне частування можна подавати як напій або самостійний десерт. Такий цікавий ягідний продукт сподобається як.
Профітролі – кулінарні вироби з заварного тіста, які легко і просто приготувати в домашніх умовах. Пропонуємо декілька покрокових рецептів з фото порожнистих булочок з різною начинкою.