Рецепти страв з кети
Страви з кети позитивно впливають на травлення завдяки тому, що риба багата на вітаміни і цінна жирними поліненасиченими кислотами. У багатьох країнах така рибка має великий попит. Якщо шукаєте варіанти її приготування, то кращі рецепти з кети в нашому розділі рибних страв – до ваших послуг. Там ви напевно знайдете підходящий варіант для будь-якого смаку і приводу. Рибні страви – це корисно!
Що приготувати з кети
Філе цієї риби (так само, як і ікра), дуже цінне, тому як остання відноситься до сімейства лососевих. Головний інгредієнт є, але що можна приготувати з кети? Відповідь на це питання дуже просте: все, що вам завгодно. Рибу можна запікати з овочами, в сметані, під маринадом, обсмажувати в паніровці або без, а також варити для приготування дієтичних і корисних страв, солити і в’ялити.
Приготування кети в домашніх умовах часто передбачає саме запікання в духовці, так як в цьому випадку зберігається максимальна корисність страви і не губляться золотава скоринка і насичений смак. Страви з цієї риби можна подавати до тихого сімейного вечері, а також на святковий стіл. Філе риби володіє ніжною і делікатною волокнистою структурою, як у лосося, але при цьому ціна тушки буде набагато нижче. Можливо, що саме тому вона так і полюбилася любителям риби.
Важливо знати, як смачно приготувати кету, тому як її м’ясо не особливо жирне, і часто кету порівнюють за цими характеристиками з курячим філе. Краще віддавати перевагу запіканню риби шматочками або тушення, тоді ви отримаєте соковите і насичене блюдо.