Малосольна кета в розсолі — швидко і смачно

малосолона кета в розсолі
Час приготування: 24 год 15 хв

Цей варіант відноситься до класичних, оскільки використовується вода. На основі якої робиться сольовий розчин. Виходить теж чудово, червона рибка просалюэться рівномірно і непотрібно її перевертати протягом доби.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
24 год 15 хвДрук
  • Для початку необхідно приготувати маринад (розсіл) для кети. Для цього візьміть пару листів лаврового листа, суміш перців (горошком), 4 ст.л солі на 1 літр води і цукровий пісок 4 ст. л. залийте окропом і дайте рідині охолонути.
  • Обробити ось на такі шматки рибу. Видаліть всі непотрібності з черевця, розпатрати його, зріжте плавники і голову. Тушку попередньо обмийте у воді і почистіть ножем. Пройдіться сухими паперовими рушниками.
  • Всі підготовлені шматочки кети помістіть в скляну банку і залийте розсолом, який повинен бути вже теплим. Закрийте звичайною металевою кришкою під загортання.
  • Виставите банку в прохолодне місце як мінімум на одну добу. Ну а після дегустуйте, смачного!
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь