Поживну домашню окрошку можна приготувати з додаванням м’яса. Оцініть простий в приготуванні і неймовірно смачний продукт для вашого сімейного обіду. Порадуйте цікавим холодним блюдом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряча грудка 350 гр.
- Картопля 3 шт.
- Цвітна капуста 150 гр.
- Редиска 100 гр.
- Огірок 1 шт.
- Цибуля зелена за смаком
- Куряче яйце 2 шт.
- Сіль за смаком
- Квас 1 л.
- Сметана 30% 50 гр.
Кроки
- Промиваємо огірок і редиску. Ріжемо їх невеликими тонкими скибочками.
- Відварюємо яйця і цвітну капусту. Повністю освіжаємо продукти і подрібнюємо їх будь-яким зручним способом.
- Шматочок курячого філе випікаємо в духовці до готовності, після охолоджуємо його і ріжемо брусочками.
- З’єднуємо всі підготовлені продукти в глибокій мисці, солимо їх і поливаємо сметаною. Доповнюємо подрібненою зеленою цибулею за смаком і розмішуємо.
- Розкладаємо вміст по тарілках і порційно заливаємо квасом.
Апетитна домашня окрошка готова. Пригощайтеся!