Як смачно і просто приготувати окрошку з лимонною кислотою

Насичена окрошка з приємною легкою кислинкою виходить з додаванням лимонної кислоти. Простий інгредієнт робить блюдо яскравим і освіжаючим. Беріть на замітку цікавий домашній рецепт.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Куряче філе випікаємо до готовності в духовці.
  • Далі продукт охолоджуємо і промиваємо під водою. Це потрібно для того, щоб скоринка продукту не зафарбувала готову страву.
  • Окремо відварюємо картоплю і яйця. Охолоджуємо інгредієнт і очищаємо.
  • Зелену цибулю подрібнюємо і занурюємо в глибоку миску. Трохи солимо.
  • Розминаємо продукт в мисці за допомогою дерев’яної толкушки.
  • Після цього відправляємо в миску подрібнений кріп.
  • Дрібними кубиками нарізаємо яйця з картоплею. Кладемо з в загальну масу.
  • Слідом додаємо подрібнені редиски і огірок.
  • Нарізаємо куряче філе і приєднуємо його до решти продуктів.
  • Акуратно розмішуємо масу.
  • В окремий посуд насипаємо потрібну кількість лимонної кислоти.
  • Вливаємо до кислоти літр холодної води. Розмішувати. Воду слід брати охолоджену кип’ячену або з пляшки.
  • Перемішані продукти заливаємо спершу сметаною.
  • Далі додаємо молоко і знову розмішуємо.
  • Вливаємо і воду з лимонною кислотою.

Ставимо блюдо в холодильник і подаємо його до столу охолодженим. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь