Для засолювання риби в домашніх умовах використовують будь-який вид риби, наприклад, воблу, краснопірку, сазана, ляща і так далі. Для засолювання брати варто рибку весняного або зимового улову, так як до ікромета її м’ясо більш жирне, що надає йому неповторний смак. Рибу вагою до 500 грам можна солити не потрошену. Правильно приготовлена ​​риба буде завжди мати приємний запах. Крім цього, найкращий час для в’ялення – коли мало мух. Рецептів для засолювання безліч. У процесі приготування додають різні приправи на свій смак і використовують велику сіль. Щоб смачно посолити рибу на зиму можна використовувати різні способи:

  • сухий посол;
  • мокре засолення;
  • провисне засолення;
  • в’ялення.

Кожен спосіб хороший по-своєму. Залишилося вибрати для себе певний рецепт і приготувати смачну рибну заготовку.

35 хв4
Як же смачно буває ввечері з’їсти гарячої ароматної картопельки зі слабосоленою кількою домашнього приготування! Моя подруга, яка довгий час пробула за кордоном, розповіла, що
24 год 45 хв4
Як незвично думаєте ви, я теж так вважаю. Але зате таке зберігання червоної риби вважається одним з кращих. Рецепт начебто з родзинкою, а ось кета виходить божественною, як...
рецепт засолювання кети за добу
24 год 30 хв4
Ще один бомбічний варіант, завдяки тому, що рибка буде готова вже через 24 години. Всі пропорції дані саме на цей час, і таким чином, щоб кета не встигла...
малосолона кета в розсолі
24 год 15 хв4
Цей варіант відноситься до класичних, оскільки використовується вода. На основі якої робиться сольовий розчин. Виходить теж чудово, червона рибка просалюэться рівномірно і непотрібно
2 год 20 хв4
Щоб купити таку рибку на ринку, потрібно досить багато грошей, тому краще купити свіжоморожену і засолити кету самостійно вдома. Зробимо її максимально смачною на смак, ніжною і жирненькой,...
кета малосольна
24 год 20 хв4
Цей варіант по істині найкращий, тому що лососева рибка виходить зовсім не суха, а просочується тільки своїм соком. Соковита і дуже смачна кета з незрівнянним смаком. Ви її...