Калорійність на 100 грам (кбжу):
19.0 г.
Білки
6.0 г.
Жири
61.0 г.
Вуглеводи
364
ккал
30 хв4
Фалафель (Falafel) – найдавніша страва, про походження якої досі багато суперечок. Рецепт фалафеля приписують собі ліванська, сирійська, ізраїльська, йорданська та палестинська кухні.
1 год 30 хв10
Якщо ви хоч раз були в гостях у родичів у Хайфі, Тель-Авіві, Ейлаті або Нацерете, то в закуску на ім’я Хуммус ви закохаєтеся на все життя, серйозно і...
2 год 0 хв5
Бозбаш – це азербайджанський заправний суп, що перекладається як “сіра голова”. Вариться бозбаш на м’ясному або курячому бульйоні з обов’
вірменська пасуц долма
2 год 50 хв10
Пропонуємо вам спробувати ситне і корисне вірменське блюдо. Пасуц долма або по-іншому пісна долма підходить для правильного харчування. Виноградне листя робить блюдо неймовірно ароматним і смачним.
4 год 0 хв
Як і при варінні більшості інших видів бобових, нут потребує замочуванні перед варінням (на гарнір або при приготуванні інших страв), щоб він надалі швидше готувався і виходив більш...
хумус рецепт
1 год 15 хв2
Хумус – це візитна картка ізраїльської та арабської кухні. Багато хто впевнені, що в домашніх умовах приготувати таку закуску можна тільки з пастою тхиной, але це не так....