Інгредієнти: Оцет яблучний 5%
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки0.0 г.
Жири0.7 г.
Вуглеводи18
ккалМариновані опеньки – завжди чудова закуска на будь-якому столі. Майже кожна господиня має свій перевірений рецепт приготування грибів на зиму, але ж завжди хочеться спробувати і щось новеньке.
Апетитний салат з кабачків і капусти на зиму стане оригінальною закускою для вашого столу. Заготівлю можна використовувати як самостійну легку страву, так і як доповнення до м’
У недавні радянські часи яловичий язик був делікатесом, і салати з ним готували для святкового столу. Але час змінився. Салат з яловичого язика з додаванням солоного огірка –...
Цей салат складається буквально з одного основного інгредієнта, а все інше доповнює, підкреслює, виділяє. На перший погляд може здатися, що нічого особливого в цій страві немає, але повірте,.