Як приготувати дуже соковитий салат з редиски, цибулі і зеленні

салат з редиски з цибулею і зеленню
Час приготування: 20 хв

Цей салат складається буквально з одного основного інгредієнта, а все інше доповнює, підкреслює, виділяє. На перший погляд може здатися, що нічого особливого в цій страві немає, але повірте, салат дійсно смачний. А який він соковитий!

Редиску обов’язково тріть на тертці, а не ріжте – це додасть додаткову соковитість салату. Віддайте перевагу яблучному оцту, щоб додати особливий смак і аромат. І, звичайно, не скупіться на зелень.

Інгредієнти
Кроки
20 хвДрук
  • Овочі та зелень промийте і витріть.
  • У редиски відріжте хвостики і листя і натріть її на тертці.
  • Цибулю і петрушку порубати якомога дрібніше.
  • Очистіть цибульку і теж дуже дрібненько наріжте.
  • З’єднайте підготовлені овочі в салатниці.
  • Тепер туди додайте решту інгредієнтів – оцет, олію, цукор, сіль, перець. Після додавання кожного продукту все гарненько перемішуйте.
  • Залиште салат в холодильнику на 3-4 години і після цього можна подавати на стіл.
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь