Калорійність на 100 грам (кбжу):
7.4 г.
Білки
67.8 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
630
ккал
2 год 0 хв6
Печінкова ковбаса в кишці в домашніх умовах – це домашня страва, приготовлена ​​зі свинячої або яловичої печінки, а також інших інгредієнтів, які перемелюються у фарш і потім наповнюються.
24 год 0 хв6
Луканка – традиційний ковбасний виріб болгарської кухні. Луканку ще називають болгарським двоюрідним братом італійської ковбаси сопресату (Soppressata). По суті, луканка –
40 хв10
У магазині найвищий цінник у сиров’яленої ковбаси. Вона вважається делікатесною, тому що м’ясо доходить до готовності без термообробки. Іспанські кулінари майстерно поєднують
1 год 30 хв8
З шматочка свинячої грудинки можна приготувати розкішну закуску на святковий стіл. Достатньо лише не помилитися з вибором м’яса. А ось пересушити грудинку, дотримуючись цієї технології, вам не вдасться.
Суп з галушками з капусти
40 хв6
Наш шлунок постійно страждає від неправильного харчування. Швидкі перекушування всухом’ятку викликають здуття, гастрити і нетравлення. Тому так важливо якомога частіше балувати
2 год 15 хв8
Бувають дні, коли вранці хочеться довше повалятися в ліжку. Доводиться вибирати між повноцінним сніданком і сном. Щоб не йти на роботу голодною, я завжди запасаюся м’ясом на бутерброди....