Свинячий рулет в цибулинні

Бувають дні, коли вранці хочеться довше повалятися в ліжку. Доводиться вибирати між повноцінним сніданком і сном. Щоб не йти на роботу голодною, я завжди запасаюся м’ясом на бутерброди. І найкраще для цього підходить рулет в цибулинні.

Найскладніше — це згорнути м’ясо в рулет. Лушпиння допомагає забарвити закуску в насичений колір. Апетитний вигляд робить свинячий рулет бажаним блюдом на кожному святі. А пікантний смак і часниковий аромат не дадуть гостям засумніватися в ваших кулінарних здібностях.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 15 хвДрук
  • Промийте лушпиння цибулі з 7-9 цибулин і складіть в глибоку каструлю. Додайте 2-3 лаврових листки, горошки перцю, цілий часник і 2 ст.л. солі. Залийте водою і поставте на вогонь.
  • Помийте м’ясо і розріжте так, щоб вийшов суцільний плоский шматок. Натріть грудинку спеціями і сіллю, розподіліть 2-3 зубчики часнику, нарізаного пластинками.
  • Поверніть м’ясо в щільний рулет і перев’яжіть кулінарної ниткою. Просуньте під неї лаврове листя, що залишилося. Повністю занурте рулет в киплячу воду. Варіть 1,5-2 години на помірному вогні.
  • Залиште рулет в бульйоні до повного охолодження, потім обсушіть і загорніть в пергамент. Притисніть м’ясо вантажем і приберіть в холодильник на ніч. Через 8-12 годин рулет можна подавати на стіл.

Є м’ясний рулет можна відразу після варіння. Але якщо його витримати під гнітом, закуска стане більш щільною. Тоді ви з легкістю зможете красиво нарізати м’ясо на святковий стіл або ранкові бутерброди. Очікування того варте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь