Чеська кухня якийсь симбіоз слов’янської та західноєвропейської кухні. Страви чеської кухні дуже ситні. М’ясо завжди з соусом, на гарнір картопля, капуста, каша. Свиняча рулька, кнедлики, суп в хлібі, утопенці, шпикачки, гусак з капустою, смажений короп — все це нам пропонує чеська кухня. Рецепти чеської кухні широко використовують спеції: кмин, майоран, червоний перець, імбир і корицю (кондитерськю). Окрема тема— страви та закуски, які чеська кухня приготувала до пива. Ця кухня дуже проста, вона вийшла з корчми. Так що якщо ви не прихильник витонченої кухні, а просто хочете насолоджуватися рясною, смачною і різноманітною їжею, все це вам готова надати чеська кухня. Рецепти з фото допоможуть вам не тільки приготувати страви чеської кухні, але і красиво оформити їх, як того вимагає чеська кухня.

Чеські тефтелі з сухарів в грибному соусі
25 хв4022
Ми з тих, хто навіть кавун з хлібом їсть, тому регулярно закуповуємо багато булочок, цеглинок і батонів. Але проблема черствого хліба все одно іноді відвідує наш будинок.