Кисіль з груш з кукурудзяним крохмалем

Кисіль з кукурудзяним крохмалем виходить дуже смачним, густим та поживним. Апетитний напій приємно здивує ваших близьких та гостей. Готуйте натуральний продукт у домашніх умовах разом із нашим перевіреним покроковим рецептом. Здійснити кулінарну ідею вийде навіть у новачків!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти по списку.
  • Промиваємо груші, добре очищаємо їх від насіння та шкірки. Нарізаємо невеликими скибочками.
  • Викладаємо шматочки фрукта в каструлю, засипаємо цукром.
  • Вливаємо сюди воду. Доводимо заготовку до кипіння, потім варимо на помірному вогні 20 хвилин.
  • Збиваємо підготовлений напій блендером до однорідності.
  • Знову ставимо продукт на вогонь. Вливаємо сюди тонким струменем кукурудзяний крохмаль, розмішаний із 50 мл холодної води. Варимо ще пару хвилин до загусання і вимикаємо плиту.

Ароматний і густий кисіль з кукурудзяним крохмалем готовий. Можна пригощатись!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь