Молочний суп — це зовсім не обов’язково обридла в дитячому садку молочна локшина або молочний рисовий суп, хоча і їх можна приготувати дуже смачно.

Як приготувати молочний суп

Молоком і вершками збагачують багато супи, за рахунок чого їх поживна цінність підвищується, смак стає більш збалансованим, а текстура – шовковистою.

У багатьох кухнях молочні супи готують з незапам’ятних часів, візьміть хоча б фінський рибний суп або Англійський чаудер. У них молоко запросто поєднують з солоним беконом або копченою рибою.

Молоко або вершки різної жирності додають в суп поряд з бульйоном або водою, але слід стежити, щоб не було продуктів, від яких молоко може згорнутися.

Обов’язково дотримуйтесь рекомендований в рецепті порядок з’єднання продуктів, щоб вони досягли потрібного ступеня готовності до потрібного моменту, а на поверхні молочного супу не утворилася пінка.

20 хв40199
Молочний суп з локшиною. Сьогодні ми зваримо суп. Суп не простий, а молочний. Рецепт легкий.