Дуже смачний молочний суп з грибами

Молочний суп можна готувати, використовуючи будь-які гриби. Ідеальним варіантом будуть лісові лисички, однак, якщо їх немає під рукою, то підійдуть навіть печериці. Молочний суп все одно буде смачним і дуже ароматним.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Овочі та гриби помийте і очистіть. Печериці наріжте часточками, картоплю, моркву і цибулю – кубиками.
  • Поставте сковороду на вогонь, прогрійте її, влийте трохи рослинної олії. Часник дуже дрібно наріжте. Викладіть на сковороду часник і чебрець, прогрійте спеції.
  • Потім викладіть на сковороду овочі і печериці. Смажте до м’якості картоплі.
  • У каструлю влийте гарячу воду або грибний бульйон. Викладіть в каструлю зажарку і варіть до готовності картоплі.
  • Коли картопля буде готова, влийте молоко і додайте нарізану петрушку, перемішайте і доведіть суп до кипіння.

Молочний суп з грибами готовий. При бажанні можна пюрировать його блендером, тоді ви отримаєте суп-пюре. В обох випадках ви отримаєте смачне і ароматне блюдо до обіду.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь