Вершково-сирний соус для курки

Нерідко страви з курки доповнюють різними соусами, і сирний соус на основі вершків відмінно підходить для цієї мети. Рекомендується використовувати під час приготування соусу суміш італійських трав, що додає аромату і свіжості ніжному соусу.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
13 хвДрук
  • У сотейник вливають не дуже жирні вершки і викладають порцію плавленого сиру, суміш повільно нагрівають.
  • Вершки з сиром збивають віночком і тримають на вогні, щоб вона отримала однорідність, а сирні шматочки розчинилися.
  • Коли суміш закипить, в неї додається приправа — італійські трави, потім потрібно спробувати на смак і додати сіль з перцем, якщо це потрібно.
  • Після закипання в соус кладуть натертий в стружку сир і добре масу збивають.
  • Соус готується на середньому вогні ще близько 3 хвилин, поки він не придбає однорідність, а після подають до страв з курячого м’яса.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь