Мус
Кавовий мус – незвичайне, пористе диво для вашого столу. Каву з молоком люблять багато хто, а тепер знайомий смак можна відчути і в оригінальному десерті. Ласощі виходять солодкими,...
Сирний мус – десерт, гідний найвишуканішого ресторанного меню. Однак його може приготувати на власній кухні навіть новачок у кулінарії. Як основу для десерту використовують ніжні сирно-вершкові сири.
Малиновий мус – це легкі у всіх відносинах літні ласощі. Його можна подавати як самостійний десерт, або готувати для прошарку торта. Не пропустіть можливість приготувати цей яскравий десерт.
Банановий мус – соковитий, солодкий та ніжний фруктовий десерт із пористою текстурою. Ним можна завершити сімейний обід чи вечерю, а також він оригінально виглядатиме на дитячому святі.
Мус із манки з ягодами – ніжний, як хмарка десерт, що поєднує в собі найяскравіші смаки літа. У рецепті ми будемо використовувати малину та чорну смородину, але на...
Ягідний мус із заморожених ягід – чудовий десерт для дітей та дорослих. Підійдуть будь-які ягоди, які тільки знайдуться у вас у морозилці. Якщо ви будете використовувати ягоди з...
Сирний мус з желатином – повітряний, смачний та корисний десерт. Його можна подавати будь-якої пори року і готується він просто і швидко. Для прикраси та посилення смаку можна...
Шоколадний мус – чудовий невагомий десерт. У перекладі з французької «мус» означає «піна». Його можна робити на основі вершків чи яєчних білків. У першому випадку мус буде калорійнішим....
У холодну пору року полуницю дістати важко, але цей мус вартий того, щоб постаратися. Саме ця соковита стигла червона ягода асоціюється з Днем Всіх закоханих не просто так....