Зварити сосиски — хіба це проблема? Адже з цим навіть діти впораються! А насправді не всі знають, як готувати сосиски правильно. Подивіться цей покроковий рецепт з фото, почитайте корисну інформацію і запам’ятайте правила вибору і варіння цих м’ясних виробів. А потім купіть свіжі сосиски, зваріть їх за всіма кулінарними законами і подайте з картопляним пюре або макаронами — це ж так смачно!
Кухонна техніка і начиння
- кухонна плита( варильна поверхня);
 - мірний стакан;
 - каструля місткістю 1 л;
 - кухонний рушник;
 - дрібна тарілка.
 
Інгредієнти
Порції: –+
- Сосиски в штучній оболонці 4 шт.
 - Вода 700 мл.
 
На порцію
Калорії: 228 ккал
Кроки
- Закип’ятіть в каструльці 700-800 мл води.
 - Опустіть в киплячу воду 4 сосиски, не знімаючи оболонок. Щоб втратити найменшу кількість соку, сосиски можна не розрізати, покласти в каструльку цілою стрічкою.
 - Варіть 5 хв. з моменту закипання води.
 - Після закінчення цього часу воду злийте.
 - Потримайте сосиски 1 хв. в холодній воді.
 - Зніміть оболонку, подавайте сосиски з гарнірами і соусами на свій смак.
 
Можливо, ви ніколи не замислювалися, як правильно варити сосиски. А цей рецепт підкаже вам, як це робиться за всіма правилами кулінарного мистецтва.





